Любовта е чувство,
което изпитваме,
но защо ли?
Може би защото
това е единственото
нещо което ни крепи.
Защото без нея
не може да живеем.
Защото с нея сме
отгледани.
Но защо ли от нея,
толкова боли.
Може би без болка
няма да има прошка,
а без нея не може да
се живее.
© Калина Таскова Все права защищены
Поздрави