5 окт. 2008 г., 14:22

Любов 

  Поэзия
557 0 3


Любов


Сънувам теб... сънуваш мен... мечта...
Аз търся теб... ти търсиш мен... надежда...
Намерих теб... намери мен... съдба?! ...
Останах с теб... остана с мене... вечност...

Прегърнах те... прегърна ме... копнеж...
Усетих те... усети ме... стихия...
Изгарях те... изгаряш мене... нежност...
Обичам те... обичаш ме... магия!...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??