Любов
Случване, светлина,
вълшебства, обичане.
Всичко това е любов.
Споделяне, горещи ръце,
настръхнало сърце.
Всичко това е любов.
Болка, сълза,
преболяла тишина.
Всичко това е любов.
Опора, надежда,
сливане, потъване.
Всичко това е любов.
Лудост, усещане,
желание, сгушени мигове.
Всичко това е любов.
Когато оставаш без дъх...
от обичане.
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены
от обичане."
Това чудо е веднъж в живота!
И е Любов!