28 авг. 2009 г., 00:55

Любов 

  Поэзия » Любовная
732 0 0

              Любов

Нежност тя дарява

и дните озарява.

Мракът отстъпва на светлината,

злото се заменя с добротата.

Любовта света покорява

и всеки един завладява.

Всички се чувстват щастливи,

а щурецът свири ли, свири.

Какво чудо е любовта,

така преобразява света.

Невероятна магия е тя,

дано никога да не свършва.

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??