Заглавието е днес "Любов".
Темата е ясна, дали съм аз готов?
Въпроси много – ще стане ли куплета?
Добре е, че нямам проблеми с пистолета.
На теория е лесно, имам плаж, море, звезди
Момче и момиче в мрака, по пясъка следи.
Някъде навътре вълните блъскат шамандура,
две глави допрени, едва ли си говорят за култура.
Май е по-добре любовта просто да се практикува.
Ляво-дясно; горе-долу – дано съседът да не чува.
Много бачкам, не стига времето проклето.
Трябва утре да изпратим при бабата – детето.
© Евгени Генчев Все права защищены