Любовта е чувство неизбежно,
докосва тя човека нежно.
И той започва да се променя
и да бяга от реалността,
за да намери сродната душа.
Дълбоко почва да обича
и по някого да се увлича.
И чувства постепенно се зараждат,
партньора да могат да зарадват.
Любовта е чувство неизбежно,
което за хората е така нежно.
Любов или самота?!
Нека всеки сам да избере това!
© Симона Георгиева Все права защищены