22 апр. 2011 г., 18:58

Любов! 

  Поэзия » Любовная
729 0 0

Любимата ти песен ми кажи.
Юли е любимият ти месец, нали.
Билков чай, знам, обичаш ти.
Обаче само през зимните вечери.
Вече мисля, че разбра, обичам те, ЛЮБОВ моя...

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??