Сърцето трепва, но без причина,
защото тези думи на са за мен!
Душата открита и ранима,
сама се вкарва за дълго в плен...
Защото чакам от теб "обичам",
но искам да вярваш в това,
а до тогава силно ще отричам,
че изцяло на теб принадлежа!!!
Б.М
© Десислава Все права защищены