22 апр. 2007 г., 19:11

Любов 

  Поэзия
652 0 4
            Любов

Любов с тишина,

без мъка и болка,

а после - самота,

спомен и... толкова.


Любов с изгарящи чувства,

без дори да гори,

тя просто избухва

в две жадни души.


Любов, винаги късно дошла,

но намерила точното място и време,

донесена в малка чуплива кутия,

скрита в сърцето без време.


Любов, топлеща всеки ден...


22.04.2007    15:11

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??