29 июн. 2017 г., 18:36

Любов 

  Поэзия » Любовная
812 0 0

Любовта... сложно нещо тя е,

но пък е невероятно да се влюбиш.

Бързо влизаш в капана любовен и си затворен.

Измъкване от там няма.  

© Маги Станкова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

36 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??