Любов, навсякъде си ти,
луната, звездите,
дори в на слънцето лъчите!
Всичко си ти, в красивото цвете в реката,
навсякъде си на земята!
А сърцето, то тупти не спира,
жадно за трепети копнежи,
иска от любов да извира,
да усеща бурните ехтежи!
А залезът, отразен в морето,
съблича се от своя блясък,
морето бурно, погалва жадното ми тяло, вълните блъскат го с нежен тласък!
Роклята ми бяла, мокра и прозира,
без нея пак ще бъда цяла,
а тялото ми за любов напира!
Да сме двама, да се любим,
аз отдадена на силното ти тяло,
и в луната ний да се изгубим,
вплетени в едно цяло!
Представих си тази жива картина:
"Роклята ми бяла, мокра и прозира,
без нея пак ще бъда цяла,
а тялото ми за любов напира!"
Поздрави.