Спомени се носят из мъгла,
Весели и тъжни, като сутрешна роса.
Видях в един миг любовта,
Носеше се в мрачна тишина.
Питам се, дали ще дойде пак сама
Или ще си отиде в тъмнина?
Трудно нещо е любовта...
Ту идва, ту отива си сама...
© Десислава Иванова Все права защищены