Лятото е тук и зрее
всеки стрък, и плод след Май.
Пак гората зеленее,
Юни ще е слънчев рай.
Юни ще е слънчев рай
и небето ще синее,
и в сърцето ми, познай -
бодро славейчето пее.
Бодро славейчето пее
щом съм влюбен в теб безкрай.
И след дъжд дъга ще грее,
обичта си ми ти, знай.
Обичта си ми ти, знай...
и в прегръдка те копнее.
В миг целувчица ми дай -
Вечността ще ни лелее.
Вечността ще ни лелее,
с мене звездно замечтай,
полет нежен пожелай...
Лятото е тук и зрее.
Лятото е тук и зрее,
Юни ще е слънчев рай.
Бодро славейчето пее,
Обичта си ми ти, знай...
Вечността ще ни лелее.
© Асенчо Грудев Все права защищены