4 сент. 2012 г., 21:14

Любов греховна 

  Поэзия » Любовная
893 0 9

Напук на всички хорски думи,

ще те прегръщам!

Била си чужда, всеки казва,

че грях извършвам!

Че не е редно с нож стоманен

да режа пита,

която друг преди мен е месил

и е опитвал!

 

Напук на всички хорски хули,

ще те целувам!

Били с отрова твоите устни,

това дочувам!

И пия ли сок от тях с наслада

в безсънни нощи...

На тиха смърт себе си аз обричам:

Ще искам още!

 


Напук на всички хорски думи,

до теб ще бъда!

Ти, моя обич позакъсняла,

една присъда!

Любов, за жалост, ти не избираш

по правилата...

Готов съм, искам за тебе точно

да дам душата!!

© Йордан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??