Сутрешно кафе, изстинало.
Пепелник пълен с цигари.
Вечерното напрежение е отминало,
взело със себе си и вярата.
Чаши счупени на масата,
а под тях и уважението е.
Липсват думи неизказани,
а тишината страшна е...
Прекършени цветя по пода
и прекършени мечти до тях лежат.
Снимки – дето всичко помнят...
Този спомен дали ще изгорят?
Една любов и хаосът след нея..
Едно сърце с дълбока фрактура,
което снощния удар е поело.
Изправя се днес и тръгва за друга...
една любов и хаосът след нея.
© Емилия Йорданова Все права защищены