Сърцето ми - бездомно куче,
го храня със фалшиви ласки
и на това се то научи,
но не престана да се джаска...
С веригата на спомена
от тебе го държа изкъсо,
защото е прогонено
и инак лошо ще се блъсне!
Сърцето ми - бездомно куче,
за свобода се явно джаска,
но на това не се научи,
че тя е също измамна ласка...
© Тони Главоногов Все права защищены