14 февр. 2009 г., 15:32

Любов и вино 

  Поэзия
874 0 2
 

Любов и вино!!!

                                 Вино и любов!!!

Обичаме се, казвайки

                                 „Наздраве"!

Убиваме се,

                                   пиейки сами.

Рубеният цвят,

                                      май само той остава

                                                                    непроменен,

и в чаша вино,

                                     и в прободено сърце.

Наздраве!!!

 

14.02.2009

Сандански

:-)

© Катя Пачова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??