ЛЮБОВ, КАТО ГЪСТО, МЕЛНИШКО ВИНО
Любовта ни
е ураган безмилостен,
превръща сърцата
в руини!
Огнена стихия,
а след нея
... пустиня!
Сеизма,
оставяща дълбоки
зигзаги в душите!
Книга
с гъсто изписани
полета бели,
с послания
за поколения!
Гъсто, мелнишко вино,
което кара да бушува
животът във вените
и да блестят в очите
всички звезди
на вселената!
© Татяна Все права защищены
Поздрави!