Във изгрева на твоите очи
е залезът на моята надежда.
Една душа, която ме теши.
Една греховна, непозната нежност...
Една любов, осъдена на смърт.
Любов, която Бог не позволява.
Една молитва без ръце и път.
Една любов, подхвърлена от Дявола...
© Христина Иванова Все права защищены