31 авг. 2011 г., 01:45

Любов, къде си? 

  Поэзия » Любовная
1275 0 8

Любов, къде си ти?

Реалност или несбъднати мечти?

Можеш ли да бъдеш ти омайна,

завладяваща и дълготрайна?

 

Къде си ти, в този ден, така студен?

Аз те търся с поглед уморен.

Споменът в мен изгаря ми душата,

не виждам път към светлината.

 

Сърцето ми пее тъжна песен

и напомня за идващата есен.

Обръщам очи насълзени,

търся те в спомени опепелени.

 

И няма те нийде там.

Защо така и аз не знам.

Мираж ли си или те има?

Искам те, любов незабравима!

 

21.09.2010г.

© Ванс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??