Дали съм сбъркал някъде? Не съм.
До капка откровеност се отдава.
Ако от обич сбъркал съм, тогава -
да ме удари див и страшен гръм.
Ако от обич сбъркал съм, тогава -
и завист, и обида ще приема,
защото знам, че всяка в мен поема
е истинска, а не за дребна слава.
Защото знам, че всяка в мен поема
за теб е само с чиста топлина.
Не съществува в моя ум дилема,
сърцето ми е ярка светлина.
И нека съди тъмната страна...
Любов към теб е моята вина.
© Асенчо Грудев Все права защищены