Лятна нощ с дъха ти по лицето ми и
Юлско утро с нежността ти пак си пожелах!
Безумно се запълвам със желания.
Обвивам се отново в спомени.
В очакване очите са сълзи отронени.
Лицето е с болезнени остатъци от липсата ти.
Изгубвайки мечтите си в руините на самотата,
Единствен тебе във всяко ново утро с обич чакам,
за да отболи!?
© Виолет Гаджева Все права защищены