9 авг. 2011 г., 11:14

Любов ли е? 

  Поэзия » Любовная
691 0 1

Просто нежност е това, което

искам в този час от теб,

но ти си там, далеч в морето,

сковано от безкраен лед.

 

Дали ме чакаш аз да дойда

и леда с любов да разтопя,

или за тебе тя остана тайна,

запазена в дълбока тъмнина?

 

Страшно, знай, е да тая

чувства, силни като урагани,

но се още повече боя

след тях със мене що ще стане.

 

Ако мираж за теб била е любовта,

върви напред и никога не се обръщай,

но пламне ли в сърцето ти искра една,

ела при мен и силно ме прегръщай...

 

И обичай ме, обичай ме до болка,

да съм твоя, само твоята жена.

И всички, всички мисли разсъбличай,

бъди със мен, със мен на всяка цена!

© Анет Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??