Любов ли е, да чакаш с трепет
две парещи ръце в нощта,
любов ли е, да търсиш с нежност
две изгарящи очи - плътта?
Любов ли е, щом сетила искрица,
със твойта огън да гори,
любов ли е, щом сърцето лудо затанцува
и в ритъм с друго то тупти?
Любов ли е, да чувстваш, че си цвете,
полято с най-живата вода,
и всяка сутрин слънцето с лъчи от нежност,
да те дарява с свойта топлина?
Любов ли е, копнежа на душата да разкриваш,
бленуваща за малко красота,
на малки глътки да жадуваш и отпиваш
от елексира наречен - любовта?
Любов ли е, да страдаш тихо
и болката във себе си стаила,
да плачеш и да казваш - мило?
Да галят устните ти с шепот... МИЛА?!!!!
10.06.2006г.
© Диди Все права защищены