Казват, че човек веднъж обича,
вечна някак чувствала се любовта.
Ала загубиш ли съзнание и вяра,
губиш и контрола над реалността.
Любов и младост дива -
взривоопасна, пареща, една,
но щом усетиш, че разбиваш
сам-самичък своята душа.
Като че ли се влюбваш още.
Безмерно силно, чак забравяш за света,
докато назад не видиш
грозната, пронизваща лъжа.
Заклел си се във вечна вярност,
в любов и преданост на любимия, уви!
Преди да тръгнеш надалече,
прощаваш своите злини.
Сега ти казвам "Сбогом!".
Дали обичах тебе някога, кажи?!
Прости за грешките и мене
и да забравим за всичките лъжи!
19.03.2009
Miss Independent
© Красимира Баротева Все права защищены