Животът – танцувална зала
и трябва винаги да си нащрек,
прекрасен е със блус за двама,
но после често следва брейк.
Най-весело е с рокендрол,
внимавай, ако дами канят,
за приза всеки е герой
под светлините на измамата.
Любов, лъжи и изневери
редуват се във блус и ритъм,
тук няма време за доверие,
ако си честен - си изритан.
Но винаги настъпва утре,
прожекторите ще угаснат,
едни и същи ще ликуват
над снощните си многострастия,
едни и същи ще мъдруват
над празните си изпълнения,
а други ще са отпътували
завинаги и без съмнения.
Животът е игра голяма
и трябва все да си във час,
ако със блус те канят само,
си помисли във някой пас.
© Ивон Все права защищены
Поздрав!