Дойде, видя и... си отиваш.
Билетът ти е бил окей.
Не искаш с мене да приспиваш...
Не съм за тебе аз жокей.
Оставяш любовта на пътя
и нека да потъва в прах.
А аз назад ще се запътя...
В раздялата ми няма страх.
Но раната ще ме изгаря.
От твойто име ще боли.
И дълго в мене ще догаря -
не знам дали ще отболи.
И както казват мъдри хора,
една Любов не е порок.
В раздяла от Любов - умора,
остава тъжният урок.
© Никола Апостолов Все права защищены
Благодаря, Стойна!
Приятно ми е,че харесвате написаното!
Желая Ви приятен ден!!!!