ЛЮБОВ НЕОБЯТНА
Нощ -
ухаеща на трепети
и
зов,
сини стихове
мракът любовно шепти...
Ти си моята
нова
вселена,
ти въздухът си
в
моето нежно
небе...
Очите ти прогониха
съня ми,
смехът ти като
нежна музика звучи.
На теб
мечтите си продадох,
душата си разголих
колко пъти
и
стихове на теб
аз посветих.
Любов
необятна -
цяла вселена -
дарява ти мойто сърце;
с
разпиляната пеперудена
нежност
дни и нощи
твоето име мълвя...
© Лиляна Стойчева Все права защищены