Пресъхнах
като устни зажаднели
за капчица от твоята Любов!
Настръхнах
мислите ми полудели
спасяват се като елен от лов.
Загледан в облаците над морето във очите ти -
отплували с въздишки платноходки
от пристана на моята Тъга
изпращам ти покана да се върнеш
на кея тук, завинаги при мен.
Любов
очаквам те!
За Тебе съм готов..
/На Съпругата ми!/
© Ангел Милев Все права защищены