27 янв. 2008 г., 00:25

''Любов от пръв поглед'' 

  Поэзия » Любовная
874 0 0

 

                         ''Любов от пръв поглед''

Влюбих се в нея и направо ще полудея
                      и какво ми става, не мога да обясня,
                      и също така какво е това, аз не зная.
                    Любов ли е като тази, дето не може да мрази.
                   Или е друго нещо, което да е лудо горещо.


            
     Влюбен съм и направо не знам и чак ще вляза в твоя сън
                     и няма да съм сам, докато съм там.
    Любовта ми е от пръв поглед и всяка нощ, щом съм с теб,
                       се превръщам от въглен в лед.
              Любов от пръв поглед, любов от пръв поглед.
           Любов от пръв поглед е и моята, полудях по теб,
             още щом те зърнах и чак даже онемях по тебе.
       Любов от пръв поглед е и моята любов и смятам да си    
                   остана с нея поне най-малко цял живот.
    

                 Излъгах се и чак по нея лудо влюбих се,
                     а това ме убива,че повярвах на любовта.
                   Сърцето ми щом те види и самостоятелно
                     на парчета се разбива. Живот ли е като другите
                    да не живея и да изгарям и заедно с любовта да полудявам.
                                    

© Кою Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??