29 нояб. 2009 г., 19:58

Любов по време на геометрия 

  Поэзия » Юмористическая
1913 0 23

Днес получих двойка в час по геометрия.

Ромбове, квадрати, някаква симетрия...

А класа ме гледа в почуда, завистливо,

че вместо поглед да сведа страхливо,

с усмивка гледах към чина, където

небрежно облегнато седеше момчето,

което във въздуха с ръка написа:

„Двойката сме ние!” и се подписа!

© Веселка Пенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??