"Спазвай дистанция!
Един СМС на вечер, редувай
с кратък разговор сутрин!" -
такова лечение ми предписа джипито
и си продължи да стачкува.
А ти отсреща вече ме псуваш наум,
защото пак очакваш да ти разтягам локуми
и с тях да те душевно лекувам.
Егати реформата здравна,
знам, че ти е с мене забавно,
но за "несподелена любов" няма клинична пътека.
У нас нещата стават винаги плавно и бавно,
не може с твърда ръка,
макар и обвита в хартия "Емека".
Ами я си представи,
че и ти, като министъра Дянков,
си без осигурителни вноски,
на мен кой ще възстанови
направените по теб словесни разноски?
© Милко Христов Все права защищены
клиника "Авлига" е на наше разположение
браво!