Всяка пропаст на съзнанието ми
е заета от теб.
Зад гърба ми стават
катастрофи,
взривове,
войници напускат дома си
и не се връщат.
Шумно е като в ума ми,
но аз не обръщам внимание.
Сърцето ми е пълно с експлозиви
и само чакам да кажеш кога...
© Ивона Иванова Все права защищены