Дойде, целуна ме и си отиде,
така протича всеки път.
Минути, бързо отлетели,
чувства пак на кръстопът.
Любовта в мигове живее,
зависима от случайността.
В дните споменът остава
и тръпката от младостта.
Щастието някак е далече,
радостта е само за мига.
Но в стихове следа остава
и в тях мечтае любовта.
© Лилия Нейкова Все права защищены
ВЯРА!