Любовните ми думи не достигат
да кажат всичко скътано в сърцето.
Май всички влюбени проблема ми го имат,
но важното е в него, там, защото
във думите си всеки може да таи измама,
но не и в него, то не я познава!
Обичам аз прекрасната си дама,
която също своята Любов ми дава!
14.01.2024.
© Георги Каменов Все права защищены