Аз съм момиче и ти си момиче,
но заедно с теб сме нощ и ден.
Но как да кажем на нашите,
че с теб не сме като другите?...
Любовта ни е голяма,
граница за нас просто няма.
Но как да кажем на вашите,
че с теб не сме като другите?...
© Emil Angelov Все права защищены