@@@
@@@@
Т_________а аз съм питието в теб_________Т
И_____поискай ме и ме изпий до дъно_____И
ще се излея в невъздържаното ти небе
Ч___и ще натиснем времето на пауза___Ч
А_____и ще родим духовна_____А
Ш________красота________Ш
А________А
Т____Т
А_А
@
СС
ИИ
@@@@@@@
© Ангел Все права защищены
жарава (Веска )
благодаря ви за харесването
сигурно графичното изображение допълнително стимулира вашите възприятия, както е при мен
имам още десетина такива графични, кой знае - може и да ги публикувам тук, ако има интерес... подобен на вашия
Мерси