ЛЮБОВЕН КРАЙ
Край на този любовен романс,
не ми е нужен , твоя любовен аванс!
Не ми придавай сцени - от романтичния прованс!
Жалък ставаш с твоите лъжи - проклети!
Извинявай, но да не си изгубения син на Капулети?
Не, разбрах! Навярно трябва , ти да ми повториш и
за любов повече да не ми ти говориш!
Безмислено е за любов да ми говориш!
Щом на думи само ще остане тя!
Срамно е ,тази дума да изричаш, щом на
лъжите все още ти се вричаш!
Слагам край на лъжите ти , жестоки!
Подарявай ти на други гонококи...
Не ми давай , вече твоите насоки!
Стига ! Бягай на далече !
Защото само в проблеми ме въвлече!
Kr /Asi/ Poetry
03/05/2023г.
© Karolinne Kolewa Все права защищены