Сърцето ми жадува да обича
един от тези истински мъже,
които моментално те привличат
с бронзирано от слънцето лице.
Които до основи те разклащат,
когато те прострелят със очи.
Усмивката им може да преражда,
а погледът им - кули да руши.
Не се страхуват никога. От нищо.
Готови да прескочат пропастта...
Нападат бързо, яростно и хищно!
Подкожно инжектират любовта.
Влудяват те със своя егоизъм
да виждат в тебе само плът. И враг.
Но всяка част от твоя организъм
крещи да се възползват пак. И пак!
След себе си оставят само пепел
и празно от обичане сърце...
Но аз жадувам с цялата си същност
един от тези истински мъже.
© Васка Мадарова Все права защищены