Сънувам те в горещите си нощи -
жадувам теб и твоята прохлада.
В омая чувам думите ти още
и тръпна от любов и от наслада...
Не ме оставяй сам! Със светлината
ела при мен и нека бъдем двама!
Знай - Първата Любов е непозната,
но тя остава винаги Голяма...
© Георги Все права защищены
Прекрасно!