Изпитвай култ към мойта личност!
Склони глава във тез крака!
Към всички други – безразличност.
Ти жертва си на любовта…
Мисли за мене, без да спираш!
Ходи, където ходя аз!
Не можеш ти да протестираш,
стоиш под строгата ми власт!
И бди над мене, аз съм тази,
в чиито длани се крепиш,
че никой друг така не пази.
Против водача си… Гориш!!!
© Дивата Лагуна Все права защищены