10 сент. 2013 г., 21:04

Любовна изневяра 

  Поэзия » Любовная
463 0 1

Къде отново ти се запиля?

Не си при мене седмици наред.

Къде със чувствата се разпиля

и кой глупак след мене е по ред?

 

И как сърцето ще ти позволи

при мене утре да се върнеш пак?

Не знаеш ли, че мен ще ме боли?

Това ли ще ми туриш за капак?

 

Не мога вече аз да ти простя

за изневяра. Не и този път.

И буйните си чувства ще спестя

и няма да те давам аз на съд.

 

Оставай там, където си билà

и няма смисъл да се връщаш тук.

Аз знам, че в градове и по села

клеймо е изневярата със друг.

 

А аз влюбчиво ти написах стих

и утре щях пред теб да го чета.

Но днес във болката си се сетùх

и любовта към теб да разплета.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разплитай,светът не свършва с една жена!Еееее,чак пък клеймо....
Предложения
: ??:??