Любовна приказка
„Искаш ли да ме любиш?”
Осъдена съм и аз!
Мой любими, отдавна желан,
улови ме в нежния си капан,
с устни пламенни да развихрим страстта!
До утринта омайна да се къпем
във властта на ласките любовни,
да забравим за причините, които ни делят:
„Защо не си дошъл в беззвездните ми нощи?”
Ако искаш да бъдеш моя обичан,
във всеки миг да чуваш това,
съблечи очите на нощта
с гласа на лудо влюбен ангел,
да победим с нежно острие лъчите на деня,
забравили вътрешното Аз,
да отпътуваме към изгрева
на своето прозрение и мост
за две ръце от любов да сътворим!
© ДИМА Все права защищены