Любовна Религия
Открий ме и ме повеждай
Намери пътеки от целувки
Необятен свят на радостта
Ръцете ти са топли
Водиш ме към тишина и вяра
Пристан за моята душа
Искам с теб да съм до края
Нежността ти чувствам
Прегръщам те и в рая
Пътят дълъг е... води ме
Но бурите не чувам...
Тръгнал с теб към вечността
По-дълго ще живеем... от греха
Любовта ти Божествен мост е
Очите стълба към... спокойствие
Създаваш с тялото си... чисти мисли
Сътворяваш храм и топлина
Религия на любовта от безгрешие и красота
Юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены