Автори Jane_d (Деси Инджева), Мili4ka (Мила Нежна) и Романтик (Христо Костов)
Рисувам името си на гърдите ти с целувки,
запаметявам го отсреща и на другите гърди,
обичам да се любя с вас горещо,
със романтични и красиви две жени.
Пресъхват устните, извиват се телата,
целувките ти нежни като огън ни горят...
две самодиви страстни в твоите обятия,
две нежни струни във ръцете ти трептят...
Дихания се сливат, изгаряйки в недрата
на парещи копнежи в стихийната ни нощ,
опиянени от амброзия – любов са сетивата,
препускайки в забрава... сладостен разкош.
Опияняващи стенания в омая ме отнасят,
екстази ме взривяват... а до мене във страстта
видения ефирни с нов копнеж ме подлудяват,
възпламеняват ме... изгарям... и изгарям... и летя...
Изгубени във сладка, тиха изнемога,
изваяни, телата ни изпиват се безспир,
от бездихание... накъсват се словата,
мълвящи безуморни... любовен елексир.
Преплитат се ръцете, а телата ни се сливат...
тъй твърд и напорист си, а омайно нежна тя...
Застинали в стенания, нежно ни отпиваш,
рисуваш ни божествени, нимфи на страстта...
Разбунени фантазии ни връхлитат ураганно,
във ъгъла въздишаше разкъсаната тишина,
неуморни... ненаситни... и задъхани... спонтанни...
тела преплетени рисуваха любов в нощта.
© Христо Костов Все права защищены