Мечтая те в откъслечните мигове,
с пеперудени крила, ефирни…
красотата ти сияе в стилове,
атакуващи и тъй безспирни…
А въздухът е днес наситен…
с приятно баладични тонове,
очите ми са грешно ненаситни
да видят мъничко и твоите…
Неопитно крещи мъглата,
оставяща след теб и стъпки,
накланяш шеметно везната
към малките любовни тръпки.
© Георги Георгиев Все права защищены
Поздравления!