11.10.2005
Нима си бил с друга?!
Нима забрави ти за мен?!
Нали съм твоята съпруга!
А ти... си любил нея вместо мен!
Не трепна ли в теб сърцето,
когато в нашето легло
целуваше и любеше ти нея,
а после лъжеш, че не е било?
Дори не можеш да го скриеш!
Защо ли трябва да го знам?
Когато изневярата си криеш,
сърцето мое плаща тежък дан...
© Erato Eratova Все права защищены