Любовница на живота
Аз зная колко струвам, зная своята цена!
Мисли щом искаш, че съм като улична жена!
В мен кипи животът, младостта,
в мен пулсира силата на любовта.
Ще флиртувам безочно с живота,
и нека съм виновна, но само за това.
Че когато видях любовта я спечелих,
грабих от чашата на щастието и... живях!
Смело хората в очите ще гледам,
без вина виновна няма да съм!
Нека ме съдят, щом за тях грях е да си млад!
Не се срамувам! Да, бях любовница на самия живот!!!
© Диа-непокорна Все права защищены
Още заглавието е многообещаващо.А след прочита категорично не оставаш разочарован!
Браво,Диа!
Благодаря ти за коментара на моите скромни стихове!Щастлива съм,че са ти допаднали.
Поздрав и усмивки от мен!!!