7 сент. 2010 г., 21:08

Любовник 

  Поэзия » Любовная
619 0 1

В очите ми ще прочетеш името му.

Фибички с буквата му закичили са ми косата.

Тялото ми разхожда се в дрехите му.

Кожата попила му е аромата.

Целунеш ли ме, ще усетиш и вкуса му.

Прегърнеш ли ме, в ушите ти името му ще кънти.

Имам навик, всяка вечер разхождам се в съня му.

Деян се казва...

просто с приятеля ми са адаши...

© Моника Чернева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??