20 окт. 2008 г., 00:32

Любовно 

  Поэзия » Любовная
996 0 14

 

По морски вълнуваща,

по детски чаровна,

ураганно нестихваща,

звездно съдбовна.

Пясъчно хрупкава,

пламенно жарка,

плюшено ласкава,

слънчево ярка.

Сладко тръпчива,

подкупващо истинска,

самодивски жива,

безкрайно космическа.

Изцяло отдадена,

туптящо изгаряща,

за двама създадена -

ЛЮБОВТА ни пулсираща!

© Биляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??